Sequence Snooze

Diederik Vrijhoef Blog Leave a Comment

Facebooktwittergoogle_plus

Sequence is gestopt. Na 3,5 jaar trekken we (tijdelijk) de stekker eruit. Noem het Sequence Snooze, want wie weet wat er ooit nog gaat gebeuren.

De groei van onze eigen activiteiten en bedrijven nemen zoveel tijd in beslag dat een fulltime broedplaats ernaast niet meer haalbaar is. En dan moet je een keuze maken; om dingen niet half te doen, maar met volledige focus.

Eind augustus moesten we vertrekken uit onze stek op de Trans 6 en dat werd een natuurlijk moment om het af te laten lopen. Onze deelnemers hebben ieder een nieuwe plek gezocht binnen de Arnhemse start-up scene.

Naast de tijdsinvestering is het ons ook niet gelukt om het project financieel rendabel te maken. De kansen op externe financiering zijn helaas niet doorgegaan en de eigen broekzak had maar een beperkte diepte.

We willen graag iedereen bedanken die zich alle jaren hebben ingezet voor Sequence. Met speciale dank aan Sierk Keuning & Bastiaan Kuijt, aanjagers en ambassadeurs van het eerste uur.

Onwijs veel mensen ontmoet, projecten gestart, bedrijven zien groeien en bloeien. De momenten van succesviering en ook het delen van slechte momenten. De ontbijtworkshops, kerstborrels en cultuurtrips die voor altijd op ons netvlies staan maken het een onvergetelijke ervaring.

Met vele succesverhalen: bedrijven doorgegroeid met vast personeel, nieuwe bedrijven zien ontstaan uit een samenwerking en de vele eenpitters die gebruik konden (en kunnen) maken van het netwerk. En niet te vergeten onze eigen bedrijven die floreren op alle energie van de ondernemers.

58 ondernemingen hebben we gehuisvest, kwam uit het onderzoek van onze laatste stagiaire Danny van der Hoeven, die vele mooie infographics heeft gemaakt over Sequence Zero (zie onder). Met in de hoogtijdagen ongeveer 60 ondernemers die elke dag in en uit liepen. Van 200m2 naar 1.000m2. Maar het belangrijkste, wat blijft bestaan:
Wij geloven dat kennisdeling & samenwerken de schakel vormt tot eindeloze potentie.

Sequence Zero: de oneindige reeks aan mogelijkheden, ideeën, inspiratie en mensen.

Thanks.

We blijven drukke baasjes, dus volg ons via:

Diederik Vrijhoef
Visuele Notulen / Cre-Aid

William Köster
New Dutch School / Jack the Tripper

Sequence Zero Visie

Sequence Zero Visie – Door Danny van der Hoeven

Sequence Zero Cijfers

Sequence Zero Cijfers – door Danny van der Hoeven