Sequence Zero meets Rockstart Answers

admin Blog

Facebooktwittergoogle_plus

Rockstart was vandaag voor een tweede editie van Sequence Zero meets Rockstart Answers in Arnhem. Rockstart brengt, net als Sequence Zero, ondernemers en startups samen. Tijdens Rockstart Answers krijgen ondernemers de kans hun vraagstukken aan andere ondernemers voor te leggen.

Iedere ondernemer krijgt drie minuten de tijd om zijn of haar verhaal te doen waarna zij hun vraagstuk voorleggen. Vervolgens geven de andere ondernemers hier hun visie op. Nationale en internationale gasten wisselen hierbij kennis, kunde en tips uit. Het concept is er op gericht elkaar te versterken en ondersteunen.

Social tournament manager Noombers, gemeentelijke informatieverstrekker Beppie, 3D printer startup Nectar, flexwerkplekverhuurbedrijf Deskbookers en ontwerper By Harm schoven aan om antwoord te krijgen op prangende vragen. “Welke communicatiekanalen of strategieën kunnen we gebruiken om onze kickstarter campagne tot een succes te maken?”, vroeg Stein de Haan van Nectar aan de zaal. Nectar is één van de bedrijven die huist in Sequence Zero. Deze startup staat op het punt een crowdfunding campagne lanceren.